35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Επιμένει η ζέστη, έρχονται τοπικές βροχές

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Παρασκευή, ο καιρός στη χώρα θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, με αρκετή ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της και λίγες νεφώσεις κατά τόπους, που στα περισσότερα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν, οπότε και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, και ιδιαίτερα στα ορεινά τους τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά και 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 34 με 36 βαθμούς και τοπικά θα αγγίξει και τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο αυξημένες και πιθανότητα για λίγες ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 και τοπικά θα αγγίξει και τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό