35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Επικός Καραλής μετά την επεισοδιακή πρόκριση στον τελικό – «Μαμά, ρίξε ένα ξεμάτιασμα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Εμμανουήλ Καραλής δυσκολεύτηκε να προκριθεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ και ζήτησε τη βοήθειας της μητέρας του!

Τρόμαξε τους πάντες ο Εμμανουήλ Καραλής, αλλά προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στη Ρώμη.

Ο 25χρονος Ελληνας επικοντιστής, ο οποίος εφέτος έχει υπερβεί τα 5 μέτρα και 85 εκατοστά, αγωνίσθηκε στον πρώτο προκριματικό όμιλο του αγωνίσματος και αφού «λαχτάρισε» στα 5.45 μέτρα με δύο αποτυχημένες προσπάθειες, υπερέβη το συγκεκριμένο ύψος και απέκτησε δικαίωμα να συνεχίσει.

Στη συνέχεια ο Καραλής πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία τα 5.60μ. στην πρώτη προσπάθεια και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό, αφού σε αυτό το ύψος συμπληρώθηκαν οι 13 αθλητές, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα τρία μετάλλια.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο «Μανόλο» μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε και ζήτησε on camera από τη μητέρα του να τον… ξεματιάσει!

«Ήταν από τους πιο δύσκολους αγώνες που έχω παίξει φέτος. Είχε αέρα, είχε και βροχή. Στο πρώτο άλμα ο αέρας… πήρε το κοντάρι και δεν μπόρεσα να το βάλω στη βαλβίδα με αποτέλεσμα να φύγω πίσω. Γύρισα λίγο το πόδι μου, αλλά έχουμε μέχρι την Τετάρτη να επανέλθω.

Όποτε αγωνίζομαι με την Εθνική δεν αισθάνομαι πόνο, δεν αισθάνομαι άγχος. Ελπίζω την Τετάρτη να έχουμε καλύτερες συνθήκες και να δείτε όμορφα πράγματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι καλά. Θέλω να κυνηγήσω ένα ατομικό ρεκόρ, ένα πανελλήνιο ρεκόρ και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Α και ένα μήνυμα. Μαμά ρίξε ένα ξεμάτιασμα!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό