25.9 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο δελτίο καιρού

Ειδήσεις Ελλάδα

Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της ΕΜΥ . Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Ειδικότερα, βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά πληρούμενο και προκαλεί ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς τοπικές χαλαζοπτώσεις στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας.

Τα ισχυρά αυτά φαινόμενα θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στα Δωδεκάνησα μέχρι και το απόγευμα.

ΕΜΥ: Σχεδόν ανοιξιάτικος ο καιρός τα Χριστούγεννα

Λίγα 24ωρα απέμειναν μέχρι τα Χριστούγεννα και πολλοί θέλουν να γνωρίζουν τί καιρό θα κάνει. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα τα Χριστούγεννα, με την ηλιοφάνεια να επικρατεί και μόνο λίγες νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα. Οι άνεμοι αναμένεται να πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα είναι σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή, φτάνοντας στα βόρεια τους 15 με 17 και τοπικά 18 βαθμούς και στα νότια τους 18 με 20 και τοπικά 21 βαθμούς Κελσίου.

Επισημαίνεται ότι και το Σαββατοκύριακο (23-24/12) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στη χώρα, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους, ενώ και η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό