26.7 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Επική φωτογράφιση της VOGUE – Οι Έλληνες των Ολυμπιακών Αγώνων έγιναν… μοντέλα []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φωτογράφιση της VOGUE δεν έχει… προηγούμενο! Μερικές εβδομάδες μας χωρίζουν από του Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και το παγκοσμίου φήμης περιοδικό μόδας πραγματοποίησε ένα φοβερό κόνσεπτ. Πρόκειται για την ελληνική έκδοση του μαγκαζίνο, η οποία δημιούργησε μία θεματική ενότητα αφιερωμένη στους Έλληνες αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στην Γαλλία.

Πρωταγωνιστές της φωτογράφισης είναι οι Άννα Κορακάκη, Μίλτος Τεντόγλου, Στέφανος Ντούσκος, Ελευθέριος Πετρούνιας, αλλά και η Εθνική ομάδα Πόλο Ανδρών. Όλοι οι αθλητές φωτογραφήθηκαν φορώντας κομμάτια υψηλής ραπτικής. Πρόκειται για στιγμιότυπα που είναι όλοι οι επαγγελματίες αθλητές μαζί, ενώ υπάρχουν και άλλα που είναι συνδυαστικά με δύο ή με τρεις από αυτούς. Μαζί τους πρωταγωνίστησαν και μερικά μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδιστές.

Εκτός από τις φανταστικές εικόνες που απαθανατίστηκαν, όλα τα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες παραχώρησαν συνεντεύξεις στο περιοδικό. Για την Εθνική ομάδα Πόλο μίλησε ο Χιώτης αρχηγός τους, Γιάννης Φουντούλης.

Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 αποτελούν την 33η Ολυμπιάδα. Θα διεξαχθούν από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 11 Αυγούστου στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, στο Παρίσι, αλλά και σε άλλες 16 πόλεις της χώρας και της γαλλικής αποικίας της Ταϊτής. Θα δώσουν το «παρών» 10.500 αθλητές από όλο τον κόσμο και θα διεξαχθούν 329 αγωνίσματα σε 32 αθλήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό