27.5 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του Ρόδρι στους χιαστούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρόδρι υπέστη τραυματισμό συνδέσμων στο δεξί γόνατο και θα συμβουλευτεί ειδικό στην Ισπανία για να εκτιμηθεί η πλήρης έκταση της σοβαρότητάς του, ανακοίνωσε σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 28χρονος Ισπανός διεθνής μέσος έφυγε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ» στο πρώτο ημίχρονο της ισοπαλίας (2-2) με την Άρσεναλ, την Κυριακή.

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Ρόδρι υπέστη τραυματισμό στους συνδέσμους στο δεξί του γόνατο», ανέφερε ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

«Ο μέσος ταξίδεψε στην Ισπανία για να ζητήσει ιατρική συμβουλή αυτή την εβδομάδα, μετά τις αρχικές εξετάσεις στο Μάντσεστερ. Η αξιολόγηση παραμένει σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί η πλήρης έκταση του τραυματισμού και η αναμενόμενη πρόγνωση. Όλοι στον σύλλογο του εύχονται ταχεία ανάρρωση».

Ο Ρόδρι, που αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στο εφετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο και κατάκτησε με την Ισπανία, ήταν το κλειδί για την επιτυχία του Γκουαρδιόλα στο τιμόνι των πρωταθλητών της Premier League.

Από την ένταξή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης, το 2019, ο Ρόδρι έχει παίξει 174 παιχνίδια πρωταθλήματος και γνώρισε μόνο 19 ήττες σε αυτή τη χρονική περίοδο, με την ομάδα του να καταγράφει 129 νίκες με εκείνον παρόντα.

Η απουσία του θα είναι πλήγμα για τη Σίτι, η οποία θέλει να κατακτήσει τον πέμπτο συνεχή τίτλο της Premier League αυτή τη σεζόν και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες.

: Reuters

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό