21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιβεβαιώθηκε η τιμή συνδρομής του Twitter Blue

Ειδήσεις Ελλάδα

Ουδεμία χρονική καθυστέρηση δεν υπάρχει ως προς την εκτέλεση των νέων σχεδίων του Twitter στην προσπάθειά του να αυξήσει τα έσοδα από το κοινωνικό του δίκτυο χρεώνοντας τους χρήστες του για ορισμένες δυνατότητες. Πρόσφατα μάθαμε για την έναρξη των Ticketed Spaces που μπορούν να χρεώσουν τους χρήστες για πρόσβαση σε αποκλειστικές εκδηλώσεις μόνο για ήχο. Ακόμη και πριν από το Spaces, ωστόσο, φημολογείται εδώ και πολύ καιρό ότι η ομάδα του Twitter εργάζεται σε ένα μοντέλο συνδρομής για συγκεκριμένες λειτουργίες. Αυτό έχει διαρρεύσει και πρόκειται για το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα που ονομάζεται “Twitter Blue” και οι λεπτομέρειες του επιβεβαιώθηκαν επιτέλους από το ίδιο το Twitter, αν και ίσως λίγο πρόωρα.

Το γεγονός πως το Twitter θα προσπαθούσε να έχει ορισμένες πληρωμένες λειτουργίες δεν είναι ακριβώς κάτι το εκπληκτικό, είναι από αυτά τα πράγματα που ήταν απλώς θέμα χρόνου.

Η Jane Manchun Wong, φημισμένη για την αποκάλυψη των λειτουργιών Work-in-Progress (WIP) των δικτύων κοινωνικών μέσων, υπαινίχθηκε ήδη τι θα δούμε μέσω του Twitter Blue. Τώρα αποκαλύφθηκε η επιλογή αγοράς εντός της εφαρμογής του iOS που ουσιαστικά χάνει τον λογαριασμό στη συνδρομή. Το Twitter Blue κοστίζει 2,99 $ το μήνα και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικά όσο άλλα.

Το “Undo Tweet” δίνει πρακτικά στους χρήστες ένα χρονόμετρο πριν από τη δημοσίευση ενός tweet, επιτρέποντάς τους να το ακυρώσουν αντί να επεξεργαστούν ένα tweet μετά το όλο συμβάν. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία “Συλλογές” που μοιάζει με έναν καλύτερο τρόπο για οργανωμένα tweets σελιδοδείκτη και στη συνέχεια υπάρχει η “Λειτουργία ανάγνωσης” που υπόσχεται να διευκολύνει την ανάγνωση μεγάλων συζητήσεων.

Άλλα χαρακτηριστικά που είναι μέρος της συνδρομής ακούγονται ωραία αλλά πιθανώς δεν αξίζουν τόσο όπως π.χ. η δυνατότητα αλλαγής του χρώματος του θέματος της εφαρμογής καθώς και του εικονιδίου της, κάτι που μοιάζει με ένα βασικό χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να υπάρχει εξαρχής.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό