12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιβεβαίωσε ότι μπαίνει στον χώρο του gaming, χωρίς έξτρα κόστος για τους συνδρομητές

Ειδήσεις Ελλάδα

Ύστερα από τις έντονες φημολογίες ότι η Netflix ενδεχομένως μπαίνει στον χώρο του gaming και με την πρόσληψη του Mike Verdu ως αντιπρόεδρο στο τμήμα “Game Development” να εντείνει ακόμα περισσότερο την ισχύ τους, η εταιρεία επιβεβαίωσε την είσοδο της στον μαγικό κόσμο των games.

Η Netflix ανέφερε σχετικά με το εγχείρημα της στον τομέα της ανάπτυξης παιχνιδιών:

Βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια της περαιτέρω επέκτασης σε παιχνίδια, βασιζόμενοι στις προηγούμενες προσπάθειές μας σχετικά με τη διαδραστικότητα (π.χ. Black Mirror Bandersnatch) και τα παιχνίδια μας Stranger Things. Θεωρούμε το παιχνίδι ως μια άλλη νέα κατηγορία περιεχομένου για εμάς, παρόμοια με την επέκτασή μας σε πρωτότυπες ταινίες και κινούμενα σχέδια.
Τα παιχνίδια θα συμπεριληφθούν στη συνδρομή Netflix των μελών χωρίς επιπλέον κόστος. Αρχικά, θα επικεντρωθούμε κυρίως σε παιχνίδια για κινητές συσκευές. Είμαστε ενθουσιασμένοι όπως πάντα για την προσφορά ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και περιμένουμε μια μακρά πορεία αυξανόμενης επένδυσης και ανάπτυξης σε όλες τις υπάρχουσες κατηγορίες του περιεχομένου μας. Kαθώς βρισκόμαστε σχεδόν μια δεκαετία στον χώρο, πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να μάθουμε πώς εκτιμούν οι συνδρομητές μας τα παιχνίδια

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Black Mirror: Bandersnatch είναι μία διαδραστική ταινία, όπου οι επιλογές των θεατών επηρεάζουν το αποτέλεσμα και το Stranger Things: The Game είναι μια κορυφαία περιπέτεια RPG που διατίθεται για φορητές συσκευές.

Η Netflix δεν γνωστοποίησε πότε θα αρχίσει να κυκλοφορεί περισσότερα παιχνίδια για κινητά, αλλά είχε υπαινιχθεί ότι θα πραγματοποιηθεί εντός του 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό