18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επεισόδια μεταξύ οπαδών της Φιορεντίνα και της Γουέστ Χαμ πριν τον τελικό του Conference League

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αστυνομία της Τσεχίας προχώρησε σε 16 συλλήψεις Ιταλών χούλιγκανς που επιτέθηκαν σε Άγγλους οπαδούς σε μπαρ της πόλης

Σε 16 συλλήψεις Ιταλών χούλιγκαν προχώρησε σήμερα Τετάρτη η Τσεχική αστυνομία, όταν μια ομάδα μαυροφορεμένων οπαδών της Φιορεντίνα επιτέθηκε σε οπαδούς της Γουέστ Χαμ σε μπαρ στο κέντρο της Πράγας, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Europa Conference League, τραυματίζοντας τρεις θαμώνες, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Βίντεο στο Twitter δείχνει οπαδούς να ανάβουν φωτοβολίδες και να πετάνε τραπέζια στο μπαρ, που βρίσκεται ακριβώς έξω από την πλατεία της Παλιάς Πόλης της Πράγας. Επίθεση δέχθηκε κι ένας αστυνομικός. «Οι Ιταλοί οπαδοί επιτέθηκαν σε οπαδούς της Γουέστ Χαμ σε ένα μπαρ στην οδό Rytirska, τραυματίζοντας τρία άτομα», ανέφερε η Τσεχική αστυνομία στο Twitter, συμπληρώνοντας πως «ένας αστυνομικός δέχθηκε επίσης επίθεση. Έχουμε προχωρήσει συνολικά σε 16 συλλήψεις».

07.06.2023, Prague🇨🇿, Fiorentina🇮🇹 attacked pub West Ham🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 https://t.co/Fjy3xrlEmQ pic.twitter.com/xPS1zzK52J

— Hooligans.cz Official (@hooliganscz1999) June 7, 2023

Several Fiorentina ultras detained by the police in Prague this afternoon, after they attacked the pub with West Ham fans in Prague. pic.twitter.com/IBxYyZaLcd

— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) June 7, 2023

Η αστυνομία της Πράγας έχει καλέσει αρκετές εκατοντάδες αστυνομικούς να περιπολούν την πόλη, καθώς ανέμεναν την άφιξη περίπου 20.000 οπαδών της Γουέστ Χαμ -οι περισσότεροι χωρίς εισιτήρια αγώνα- για να δώσουν το «παρών» στον πρώτο τελικό της ομάδας τους στην Ευρώπη εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό