15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επαφές του Κορδόν με δύο Ισπανούς προπονητές, ενημερώθηκε για όλα από Καρεμπέ και Ανιγκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε επαφές με δύο συμπατριώτες του.

Ο Αντόνιο Κορδόν έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό, κι ας μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η πρόσληψή του. Ο νέος τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων ενημερώθηκε για όλα όσα αφορούν την πειραϊκή ομάδα από τον Κριστιάν Καρεμπέ και από τον αθλητικό διευθυντή και μέχρι πριν από λίγες ημέρες προπονητή Ζοζέ Ανιγκό.

Ο Ισπανός έχει μια αναλυτική εικόνα των πραγμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα έχει περαιτέρω ενημέρωση τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Ο 59χρονος έχει γνώση για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν, για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν, αλλά πρώτα θα ασχοληθεί με δύο καίρια ζητήματα: την πρόσληψη προπονητή και την στελέχωση του επιτελείου του και του τμήματος σκάουτινγκ.

Σε επαφές με δύο συμπατριώτες του

Σε ό,τι αφορά τον προπονητή, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κορδόν βρίσκεται σε επαφές το τελευταίο εικοσιτετράωρο με δύο συμπατριώτες του τεχνικούς και προσπαθεί να πείσει έναν εκ των δύο να τον ακολουθήσουν στη νέα του δουλειά στην Ελλάδα.

Για την ώρα, δεν έχει διευκρινιστεί αν οι συγκεκριμένοι προπονητές εργάζονται αυτή τη στιγμή σε ομάδες και λήγουν τα συμβόλαιά τους στο τέλος του μήνα ή είναι ελεύθεροι, άρα μπορούν να μπουν στο αεροπλάνο και να έρθουν στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής διατηρεί καλές σχέσεις με αρκετούς προπονητές και από τη στιγμή που τρέχει ήδη τις διαδικασίες, είναι πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται δηλαδή ο Ολυμπιακός μέχρι το Σαββατοκύριακο να έχει νέο τεχνικό και από εβδομάδα να παρθούν αποφάσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου.

Αναφορικά με τους ελεύθερους Ισπανούς

Σχετικά με τους ελεύθερους Ισπανούς προπονητές, ο Κορδόν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και φέρεται να έχει καλή άποψη για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος πριν από ενάμιση μήνα αποχώρησε από την Εσπανιόλ και νωρίτερα είχε εργαστεί για μία σεζόν στην Οσασούνα και για τρεις στη Γρανάδα. Επίσης, για δύο περιόδους ήταν βοηθός προπονητή στη Σεβίλλη.

Ο Κορδόν έχει προσβάσεις και στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως συνεργάστηκε με τον Χιλιανό Μανουέλ Πελεγκρίνι για 3,5 σεζόν στη Βιγιαρεάλ και άλλα σχεδόν τρία χρόνια στη Μπέτις (ο 69χρονος έχει συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιάνους μέχρι το 2025).

Την Δευτέρα (22/5) υπήρξε δημοσίευμα στην Ισπανία που έκανε λόγο για τον Ερνάν Κρέσπο, χωρίς να υπάρξει κάποια τοποθέτηση από πλευράς Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός τεχνικός oλοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αλ Ντουχαϊλ, είναι ελεύθερος και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι θέμα ημερών αν όχι ωρών να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στο θέμα του προπονητή, όπως και με τους συνεργάτες του Κορδόν στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό