Home Αθλητικά Επαναπατρίστηκε ο Κρούνοσλαβ Σιμόν, ανακοινώθηκε από τον κροατικό σύλλογο

Επαναπατρίστηκε ο Κρούνοσλαβ Σιμόν, ανακοινώθηκε από τον κροατικό σύλλογο

Ειδήσεις Ελλάδα

ABA LEAGUE

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
25.09.2022 | 14:23

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν σε αγώνα της EuroLeague
ANADOLU EFES ISTANBUL

Σπουδαία κίνηση για την Τσεντεβίτα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρούνοσλαβ Σιμόν (37 χρονών, 1.97 μέτρα) με συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν (37 χρονών, 1.97 μέτρα) θα φοράει την φανέλα της Τσεντεβίτα την σεζόν 2022/23, επιστρέφοντας στην Κροατία έπειτα από 10 χρόνια. Την είδηση γνωστοποίησε ο σύλλογος με ανακοίνωσή του.

Ο Σιμόν το καλοκαίρι αποχώρησε από την Αναντολού Εφές έπειτα από 5 χρόνια, ψάχνοντας τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, σκεφτόμενος ακόμα και την απόσυρση. Τελικά ωστόσο επέλεξε να επιστρέφει στην χώρα του για χάρη της Τσεντεβίτα, η οποία δεν έχει σχέση με την Τσεντεβίτα Ολίμπια, που προέκυψε πριν από μερικά χρόνια από την ένωση των δύο ομάδων που έχει ως έδρα την Λιουμπλιάνα. Η Τσεντεβίτα στην οποία υπέγραψε ο Σιμόν είναι η ιστορική ομάδα που κράτησε την βάση της στην Κροατία και δεν μετακόμισε στην Σλοβενία

Την σεζόν 2021/22 ο Σιμόν είχε 9.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο με 36.4% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 6.9 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version