25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Επί ποδός η Πυροσβεστική: 34 φωτιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Ειδήσεις Ελλάδα

34 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Από αυτές οι 30 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τέσσερις.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

Ηράκλειο: Μια ανάσα από τα σπίτια η φωτιά

Συναγερμός επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουνίου καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο Κρήτης το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε πλαγιά και πολύ κοντά σε κατοικίες, ενώ στην γύρω περιοχή υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν με επτά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνολικά 22 πυροσβέστες και δύο πεζοπόρα τμήματα, με την επιχείρηση εξαρχής να είναι μεγάλη, καθώς το σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά και καίγονται ξερόχορτα, είναι μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Επιπρόσθετα, ενημερώθηκε και το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ που θα ερευνήσει τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς που όμως αυτή την ώρα βρίσκεται σε ύφεση. Στο σημείο βρίσκεται και δύναμη της Αστυνομίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό