24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Επίσκεψη Τσίπρα στη Βουλή… μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ημέρα που δεν λειτουργεί η Ολομέλεια της Βουλής και οι διάδρομοι του «Ναού της Δημοκρατίας» είναι μισοάδειοι από βουλευτές, επέλεξαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα  για να κάνουν τις συναλλαγές τους στην Εθνική Τράπεζα.

Νωρίς το πρωί, ο πρώην πρωθυπουργός εισήλθε στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου μαζί με τη σύντροφό του και κατευθύνθηκαν προς το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, δίπλα στο περιστύλιο, όπου και παρέμειναν για αρκετή ώρα.

Ακολούθως, ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε από το γραφείο του στο ισόγειο και μετά από ένα τέταρτο αποχώρησε διακριτικά από τη Βουλή. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι… απρόοπτες συναντήσεις, με τον πρώην τιμονιέρη της Κουμουνδούρου να συναντά στο διάδρομο τον πάλαι ποτέ στενό του συνεργάτη Δημήτρη Τζανακόπουλο. Οι δυο άνδρες χαιρετήθηκαν και αντάλλαξαν μια τυπική χειραψία.

Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά πληροφορίες, δεν είχε συνάντηση με κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και με τον νέο πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά, παρόλο που ο τελευταίος βρίσκονταν από νωρίς στο γραφείο του στο δεύτερο όροφο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό