15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Αλκ. Στεφανή με αφορμή την 197η επέτειο του Ολοκαυτώματος του νησιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την πρωτοετή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Άννα Χριστοφόρου, η οποία παρακολούθησε το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα της Πληροφορικής από οπλίτες Θητείας στο νησί και πέτυχε τον στόχο της, συναντήθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στην Κάσο, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 197η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Νήσου Κάσου, όπου την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Επίσης, επισκέφθηκε το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) «ΞΕΝΟΣ», παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος, χοροστατούντος του μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου Αμβρόσιου, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων και επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κάσου.

Ο κ. Στεφανής, σε χαιρετισμό του, διαβεβαίωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις συμβάλλουν στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης ολόκληρης της επικράτειας.

Κατά την επιστροφή του επισκέφθηκε τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και το Μουσείο «Βασίλη Χατζηβασίλη», στην Όλυμπο Καρπάθου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό