31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Επίσκεψη έκπληξη του Κασσελάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Περιοδεία σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης .

Το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στο Κιλκίς, όπου εκτός τους θερμούς χαιρετισμούς που είχε με ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης επιφύλασσε και μια έκπληξη στα μέλη του κυβερνώντος κόμματος.

Συγκεκριμένα περνώντας από τα τοπικά γραφεία της ΝΔ αποφάσισε να μπει και να χαιρετίσει όσους βρίσκονταν στο χώρο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξει «πολιτικός πολιτισμός».

Ευχήθηκε στους παριστάμενους «καλό αγώνα» για το κόμμα τους και υπέγραψε σε καπελάκια της ΝΔ: «Ομόνοια στην Ελλάδα μας».

 Θερμή υποδοχή από τους πολίτες

Λίγο μετά τη 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στο Κιλκίς όπου τον υποδέχτηκε υπό θερμά χειροκροτήματα ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να τον δει από κοντά και να συνομιλήσει μαζί του.

Χειραψίες, αγκαλιές, selfies και κουβέντα με τους πολίτες ήταν μέσα στο πρόγραμμα.

Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε κατά την άφιξη του: «Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά και τιμή να επιστρέφω στο Κιλκίς, εδώ που πολλά πράγματα ξεκίνησαν πέρυσι τον Αύγουστο όταν η ιδέα να κατέλθω ως υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν εν εξελίξει. Εδώ από το Κιλκίς που είχα βγάλει ένα βίντεο – μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών, έναν πατριωτισμό που σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας πως ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος. Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και είναι απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι καπηλεύθηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνοδεύεται από τον βουλευτή Κιλκίς κ. Πέτρο Παππά στον οποίο αναφέρθηκε με θερμά λόγια: «Είμαι εδώ μαζί με τον βουλευτή μας τον Πέτρο Παππά, έναν πραγματικά καλό και πολύ αποτελεσματικό βουλευτή, εργάζεται πάρα πολύ σκληρά για την τοπική κοινωνία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό