20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσημο Xiaomi event στις 29 Μαρτίου – Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Η Xiaomi μόλις προγραμμάτισε ένα “Mega Launch” event για τις 29 Μαρτίου. Η παρουσίαση θα έχει ζωντανή μετάδοση live streaming μέσω των social media και αναμένεται να ξεκινήσει στις 13:30 ώρα Ελλάδας.

Η εταιρία δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με το ποια κινητά θα παρουσιάσει, αλλά αναμένουμε τρία – το Mi 11 Lite, Mi 11 Pro και το Mi 11 Ultra. Και τα τρία, το τελευταίο διάστημα, είχαν αρκετές διαρροές, υποδηλώνοντας ότι η ημερομηνία παρουσίασής τους πλησιάζει.

Το Xiaomi Mi 11 Lite αναμένεται να είναι το πρώτο κινητό με Snapdragon 775G, και οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν, έδειχναν ένα σύστημα τριών καμερών στο πίσω μέρος: 64ΜΡ βασική, 8ΜΡ υπερευρυγώνιος και 5ΜΡ για λήψεις macro. Έπειτα έχουμε τα Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra, όπου αναμένουμε να δούμε τον μεγάλο αισθητήρα Samsung ISOCELL Bright GN2 με ανάλυση 50ΜΡ.

Τα εν λόγω κινητά ναυαρχίδες, αναμένονται επίσης να έχουν φακό τύπου periscope με 120Χ υβριδικό ζουμ και μια μικρή οθόνη στο πίσω μέρος για καλύτερες selfie λήψεις. Η βασική διαφορά ανάμεσα στο Pro και το Ultra θα είναι μάλλον οι δυνατότητες φόρτισης. 66W αντί για 120W, αλλά όμως θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα για περισσότερες λεπτομέρειες.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό