18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Volkswagen Touareg facelift – Autoblog.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της τρίτης γενιάς του Touareg, με το αυτοκίνητο να αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες, νέα LED φωτιστικά σώματα και νέα διακοσμητικά.

Πιο συγκεκριμένα, στο μπροστινό μέρος υπάρχουν τα νέα IQ.Light HD φωτιστικά σώματα, που φέρουν 38.400 micro LEDs (19.200 σε κάθε ένα) και μετατρέπουν τη νύχτα σε μέρα, εξασφαλίζοντας σημαντικά μεγαλύτερη φωτεινότητα στο δρόμο.

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12″, οθόνη αφής 15″, head-up display, ηχοσύστημα Dynaudio 730 watt, ατμοσφαιρικό φωτισμό, νέες επενδύσεις, USB-C θύρες 45 watt και νέα διακοσμητικά.

Μηχανικά προσφέρεται μόνο με V6 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Ο 3,0-λιτρος V6 κινητήρας βενζίνης αποδίδει 340 άλογα, ο 3.0 V6 TDI αποδίδει 231 και 286 άλογα, με την plug-in υβριδική έκδοση eHybrid να συνδυάζει τον 3,0-λιτρο V6 κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα με το σύνολο να αποδίδει 381 άλογα, ενώ στην έκδοση R παράγει 462 άλογα.

Ανεξαρτήτου κινητήρα, το ανανεωμένο Touareg διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης. Τόσο η συμβατική ανάρτηση, όσο και η αερανάρτηση έχουν αναβαθμιστεί για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, ενώ έχει προστεθεί ένας αισθητήρας φορτίου οροφής που ενεργοποιεί το ESC να εμπλακεί νωρίτερα εάν χρειαστεί για να αυξηθεί η ευστάθεια κατά την οδήγηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό