15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίσημο: Ioniq 6, με αυτονομία 610 χλμ.

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Ioniq 6 διαθέτει ίσως το πιο αεροδυναμικό στυλ της Hyundai μέχρι σήμερα και μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά βελτιώνοντας την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Η Hyundai χαρακτηρίζει το Ioniq 6 ως electrified streamliner, με το μεταξόνιο του να αγγίζει τα 2.950 χλστ., ενώ το μήκος ανέρχεται σε 4.855 χλστ., το πλάτος τα 1.880 χλστ., και το ύψος τα 1.495 χλστ.

Το Ioniq 6 διατίθεται σε μια παλέτα 12 εξωτερικών χρωμάτων, το χρυσό Gravity Gold Matte, το μαύρο Abyss Black Pearl, το λευκό Serenity White Pearl, το ασημί Curated Silver Metallic, το ανθρακί Nocturne Grey Metallic, το γκρι ματ Nocturne Grey Matte, το μπλε Transmission Blue Pearl, το Biophilic Blue Pearl, το κόκκινο Ultimate Digital Red Metallic, τα πράσινο Green Pearl και Digital Green Matte, και το μπλε Byte Blue.
Ο Thomas Schemera, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, επικεφαλής marketing και επικεφαλής του τμήματος για την εμπειρία των πελατών της Hyundai, δήλωσε χαρακτηριστικά:
Το Ioniq 6 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει απρόσκοπτα την καθημερινότητά μας. Το καινοτόμο εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί σχολαστικά ως ένας προσωπικός χώρος καταφυγής, ιδανικός για “cocooning”, ενισχυμένος με τις τελευταίες τεχνολογίες για να δημιουργήσει μια ασφαλή, διασκεδαστική και χωρίς άγχος εμπειρία οδήγησης.
Το ευρύχωρο εσωτερικό, με τη βιωσιμότητα και τη χρηστικότητα στον επίκεντρο, αντιπροσωπεύει για άλλη μια φορά ένα βήμα μπροστά στα ηλεκτρικά οχήματα, σύμφωνα με τις αξίες των πελατών μας.
Το εσωτερικό του Ioniq 6 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χρησιμεύσει ως ένα άνετο “καταφύγιο”. Υπάρχουν τέσσερα διαθέσιμα χρώματα για τις επενδύσεις: το σκούρο γκρι με ανοιχτό γκρι, το σκούρο λαδί με ανοιχτό γκρι, το μαύρο με ανοιχτό καφέ και το μαύρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό