Home Auto • Moto Επίσημο: Aston Martin AMR22 – Autoblog.gr

Επίσημο: Aston Martin AMR22 – Autoblog.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Aston Martin έγινε η πρώτη ομάδα που παρουσιάζει το κανονικό της φετινό μονοθέσιο. Πρόκειται για το AMR22, με την παρουσίαση του να γίνεται στα κεντρικά γραφεία της Aston Martin στο Gaydon της Αγγλίας
Η ομάδα, η οποία τερμάτισε έβδομη το 2021, οδηγείται σε μια νέα εποχή από τον ιδιοκτήτη Lawrence Stroll. Ο Καναδός επιχειρηματίας έχει μεγάλα σχέδια και στοχεύει να κατακτήσει τη F1 στο μέλλον.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής της F1, Sebastian Vettel, θα συνεργαστεί με τον Lance Stroll για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ υπήρξε μια αλλαγή στην κορυφή της διοίκησης, καθώς ο Otmar Szafnauer έχει αποχωρήσει από τον ρόλο του Team Principal.

Την θέση του πήρε ο Mike Krack ο οποίος προηγουμένως ήταν επικεφαλής παγκόσμιων αγωνιστικών δραστηριοτήτων της BMW, όπου ήταν υπεύθυνος για τα προγράμματα Formula E, GT και IMSA, καθώς και για μελλοντικά προγράμματα σπορ αυτοκινήτων.

Πριν από αυτό, ο Krack εργαζόταν σε έναν ανώτερο ρόλο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό για την Porsche και προηγουμένως είχε εργαστεί για πάνω από μια δεκαετία στη Formula 1 με τη Sauber και την BMW-Sauber.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version