16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίσημο: Στο γήπεδο της ΑΕΚ το Ελλάδα-Τουρκία

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι πλέον οριστικό: Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Τουρκίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, και θα είναι ο πρώτος για το δεύτερο «παράθυρο» της πρώτης φάσης των ομίλων, ενώ τρεις μέρες μετά (28/2), η Τουρκία θα φιλοξενήσει την Ελλάδα, πιθανότατα στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο την Τουρκία (25/2) για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η διοίκηση της ΕΟΚ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με αυτήν της ΚΑΕ ΑΕΚ την οποία και ευχαριστεί για το πνεύμα συνεργασίας και τη διάθεση διευκόλυνσης της Εθνικής ομάδας εν όψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό