25.4 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Επίσημο: Παίκτης της Βόλφσμπουργκ ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, δεν φεύγει ακόμα από τον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Με κάθε επισημότητα πλέον, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί ποδοσφαιριστή της Βόλφσμπουργκ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο «Δικέφαλος του βορρά» έκανε γνωστή την είδηση της συμφωνίας με δική του ανακοίνωση.

Παρ’ όλα αυτά, ο επίλογος του ταλαντούχου στόπερ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα δεν έχει γραφτεί ακόμα, αφού ο ίδιος δεν θα ενταχθεί άμεσα στη νέα του ομάδα, όντας διαθέσιμος στις υπηρεσίες του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα δύο επερχόμενα κρίσιμα παιχνίδια με αντίπαλο την Σάμροκ Ρόβερς για τα Playoffs του UEFA Europa League και στο πλαίσιο της προσπάθειας πρόκρισης στο league stage της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ:«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήλθε σε οριστική συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ για την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με τον Δικέφαλο να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης. Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για Γερμανία μετά την ολοκλήρωση των Play Offs του UEFA Europa League».

Παράλληλα, στην επισημοποίηση της μεταγραφής προχώρησε και η γερμανική ομάδα η οποία προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση, ποντάροντας στο πρόσωπο του 21χρονου κεντρικού αμυντικού ο οποίος μετρά 72 συμμετοχές και 9 γκολ με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ φέτος έχει πετύχει τα 3 από τα 4 γκολ της ομάδας στα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Μάλιστα, οι «λύκοι» υποδέχτηκαν την συμφωνία με τον Έλληνα στόπερ, μιλώντας στα σχεδόν άπταιστα… ελληνικά και γράφοντας συγκεκριμένα σε ανάρτηση που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ανυπομονούμε να σε δούμε, Κωνσταντίνο!»

Για την ιστορία, το deal μεταξύ των δύο ομάδων ανέρχεται σχεδόν στα 12 εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ, μαζί αλλά 3 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους, ενώ διατηρείται ποσοστό μεταπώλησης από πλευράς Θεσσαλονικέων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό