20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Ο Daniel Ricciardo ως τρίτος οδηγός στη Red Bull

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτό που ανακοινώθηκε από τον Helmut Marko και τον Christian Horner τη περασμένη εβδομάδα, έγινε σήμερα επίσημο, με την Red Bull να κάνει γνωστό πως ο Daniel Ricciardo επιστρέφει στη Red Bull, ως τρίτος οδηγός και δοκιμαστής της για το 2023.

Ο Αυστραλός θα συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις μάρκετινγκ, σε δοκιμές, αλλά και στον προσομοιωτή, βοηθώντας τους Max Verstappen και Sergio Perez.

Ο Christian Horner δήλωσε:
Είναι υπέροχο να επαναφέρω τον Daniel στην οικογένεια της Red Bull. Έχει τεράστιο ταλέντο και έναν τόσο λαμπρό χαρακτήρα. Ξέρω ότι ολόκληρο το εργοστάσιο είναι ενθουσιασμένο που τον καλωσορίζει σπίτι.
Στο ρόλο του ως δοκιμαστής και τρίτος οδηγός, ο Daniel θα μας δώσει την ευκαιρία να διαφοροποιηθούμε, βοηθώντας στην ανάπτυξη του αυτοκινήτου, βοηθώντας την ομάδα με την εμπειρία και τις γνώσεις του για το τι χρειάζεται για να πετύχει στη F1. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τον Daniel και ανυπομονούμε για όλα όσα θα φέρει στην ομάδα το 2023.

Ο Daniel Ricciardo από τη μεριά του είπε:
Το χαμόγελο μου τα λέει όλα, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο σπίτι της Oracle Red Bull Racing ως ο τρίτος οδηγός της για το 2023. Έχω ήδη τόσες πολλές όμορφες αναμνήσεις από τον χρόνο μου εδώ, αλλά το καλωσόρισμα από τον Christian, τον Dr Marko και ολόκληρη την ομάδα είναι κάτι το οποίο εκτιμώ ειλικρινά.
Για μένα προσωπικά, η ικανότητα να συνεισφέρω και να περιτριγυρίζομαι από την καλύτερη ομάδα της F1 είναι εξαιρετικά ελκυστική, ενώ μου δίνει επίσης λίγο χρόνο για επαναφόρτιση και εστίαση. Ανυπομονώ να είμαι με την ομάδα και να την υποστηρίξω με την εργασία μου στον προσομοιωτή, στις συνεδρίες δοκιμών και στις εμπορικές δραστηριότητες. Πάμε!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό