25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Η Lancia Delta επιστρέφει ως ηλεκτρικό το 2026

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Luca Napolitano, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Lancia, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην ιταλική Corriere della Sera, επιβεβαιώνοντας ότι η Delta θα επιστρέψει στην γκάμα της εταιρίας σε περίπου τέσσερα χρόνια από τώρα, τονίζοντας:
Όλοι θέλουν την Delta και αυτή δεν μπορεί να λείπει από τα σχέδιά μας. Θα επιστρέψει και θα είναι μια πραγματική Delta, ήτοι ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο, ένα μανιφέστο προόδου και τεχνολογίας. Και φυσικά, θα είναι ηλεκτρικό.1Αλλά πριν από την κυκλοφορία της Delta, η οποία αναμένεται το 2026, η Lancia θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά της Ypsilon, που θα βασίζεται σε μια πλατφόρμα της Stellantis. Το ιταλικό σουπερμίνι βρίσκεται ήδη 10 χρόνια στην αγορά, και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιταλία.
Ο διάδοχος αυτού του αυτοκινήτου θα κυκλοφορήσει το 2024 και θα είναι το τελευταίο μοντέλο από τη Lancia που θα προσφέρεται με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ανακοινώσει ότι από το 2026 θα πουλά μόνο αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα και θα απευθύνεται σε πελάτες με υψηλότερο μέσο όρο ηλικίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό