31.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Επίσημο για Τσιφτσή και ΠΑΟΚ – Κάτοικος Τούμπας ως το 2028 ο Έλληνας γκολκίπερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Με εντυπωσιακό βίντεο ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Αντώνη Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να υπογραφεί στους Πρωταθλητές Ελλάδος έως το 2028. Τονίζεται, πως ο παίκτης αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου το προσεχές  χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2028 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 99.

Ο Αντώνης Τσιφτσής, γεννημένος στα Γιαννιτσά στις 21 Ιουλίου του 1999,  τράβηξε από νωρίς τα βλέματα στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε μια νίκη με 4–0 εντός έδρας εναντίον του Πλατανιά στις 2 Απριλίου 2018. Από τότε, ο Τσιφτσής κατέγραψε 54 συμμετοχές και 18 clean sheets με τη φανέλα των Αρκάδων.

Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες νέων Κ17 και Κ18 τέσσερις φορές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στις δύο από αυτές, ενώ τον Ιούλιο του 2023, παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρακόβ, επιστρέφοντας πίσω στον Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2024.

Ο Αντώνης Τσιφτσής ήταν η επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τα καρέ της ομάδας, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποδέχεται την πρόταση της ασπρόμυρης ΠΑΕ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028.Καλώς ήρθες Αντώνη!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό