35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Επίσημη πρόταση μαμούθ για τον Ιωαννίδη από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Πορτογάλοι κρατούν «ζεστή» την υπόθεση – μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό και μάλιστα κάνουν λόγο για υπέρογκο ποσό πρότασης στον Έλληνα επιθετικό των «πρασίνων».

Οι δημοσιογράφοι από την Πορτογαλία μιλούν για μια πρόταση μεταγραφής ύψους 18.000.000 ευρώ στον άσο του Παναθηναϊκού, με τα 16 να είναι το εξασφαλισμένο ποσό, ενώ τα υπόλοιπα δύο να είναι με τη μορφή μπόνους και επίτευξης στόχων.

Ωστόσο το ρεπορτάζ δεν σταματά εκεί και δεν μένει μόνο στην πρόταση, αφού όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σκέφτονται πολύ σοβαρά την πρόταση και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ κοντά.

‼️EXCLUSIVO DO RUI:

🚨🦁| Proposta do Sporting CP já foi enviada ao Panathinaikos pelo atacante Ioannidis!

💰| Sporting CP enviou uma proposta de 16M€ + 2M€ em objetivos.

🔒| O negócio será fechado entre esta semana e a próxima. pic.twitter.com/EFK3va1OVK

— Rui das Transferências (@ruidasferencias) May 31, 2024

Η αλήθεια είναι ότι οι σειρήνες από την Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη, έχουν ξεκινήσει πολύ καιρό πριν χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι νεότερο από ένα απλό ενδιαφέρον των Πορτογάλων προς το πρόσωπό του. Τώρα μετά και το πέρας της αγωνιστικής περιόδου στην Ελλάδα τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν, και η υπόθεση να πάρει μια τελική μορφή.

Ο Ιωαννίδης διανύει την παραγωγικότερη σεζόν στην καριέρα του, έχοντας καταφέρει να σκοράρει 23 φορές την φέτος αλλά και να μοιράσει εννέα γκολ στους συμπαίκτες του αγωνιζόμενος σε 44 επίσημες εμφανίσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ μάλιστα κατάφερε να πανηγυρίσει και το εγχώριο Κύπελλο, κόντρα στον Άρη.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό