16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσημη επιβεβαίωση για τις 9 Φεβρουαρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung επιβεβαιώνει την φήμη για τις 9 Φεβρουαρίου και την παρουσίαση του Galaxy S22 Series, στο πλαίσιο του Galaxy Unpacked Event. To event θα γίνει online, χωρίς φυσική παρουσία, με τη Samsung να αναφέρεται σε αυτό ως Unpacked 2022.

Καμία έκπληξη λοιπόν, για την επίσημη παρουσίαση, με τις προσκλήσεις και το χαρακτηριστικό γράμμα S για το Samsung Galaxy S22 Series, το οποίο θα έχει τρεις εκδοχές, την Plus, την Ultra και την απλή, να έχουν ήδη διαρρεύσει μερικές ημέρες πριν. Τώρα, έρχεται η επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά της Samsung για το event, οπότε σημειώνουμε όλοι την 9η Φεβρουαρίου για την online αποκάλυψη της Samsung Galaxy S22 Series.

Στο teaser της Samsung γίνεται αναφορά στο “The Epic Standard”, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα στο τι είναι αυτό που εννοεί η εταιρεία, ενώ εμφανίζεται με έντονο χρώμα και το S, υπονοώντας, ίσως, κάποιες χρωματικές επιλογές στις οποίες αναμένεται να είναι διαθέσιμο το νέο μοντέλο.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό