19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσημη διαμαρτυρία του τριφυλλιού προς την UEFA για τον διαιτητή Μπουκέ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
06.08.2022 | 13:51

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού διαμαρτύρονται στον Γάλλο διαιτητή Μπουκέ για την αποβολή του Παλάσιος
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε επίσημη διαμαρτυρία προς την UEFA για τη διαιτησία του Γάλλου διαιτητή, Ρούντι Μπουκέ, με τους πράσινους να έχουν παράπονα για τη συνολική συμπεριφορά του, κυρίως όμως για την αποβολή του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Σε επίσημη διαμαρτυρία προς την αρμόδια διαιτητική επιτροπή της UEFA προχώρησε την Παρασκευή (5/8) ο Παναθηναϊκός, αναφορικά με την κάκιστη διαιτησία του Γάλλου ρέφερι Ρούντι Μπουκέ, στον πρώτο αγώνα της περασμένης Πέμπτης (4/8) με τη Σλάβια στην “Eden Arena” της Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” είχαν τρομακτικά παράπονα για τη διαιτησία και τη συνολική συμπεριφορά του 45χρονου Γάλλου ρέφερι, ο οποίος άφησε ατιμώρητα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα των Τσέχων (όπως π.χ. την αγκωνιά του Ολαγίνκα στον Αϊτόρ, που δεν σφυρίχθηκε καν φάουλ).

Αποκορύφωμα του τεράστιου εκνευρισμού όλου του “οργανισμού” του Παναθηναϊκού ήταν βεβαίως την αναίτια αποβολή του Σεμπαστιάν Παλάσιος στο 40ό λεπτό του αγώνα με δεύτερη κίτρινη για… θέατρο, γεγονός που άλλαξε πλήρως τις ισορροπίες και τα δεδομένα του αγώνα.

Τα στελέχη της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας με τα οποία επικοινώνησαν “πράσινοι” παραδέχθηκαν πως η διαιτησία του Ρούντι Μπουκέ στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τους Τσέχους δεν ήταν καθόλου καλή (“ήταν μία κακή διαιτητική βραδιά” ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό τους) κι όπως όλα δείχνουν ο Γάλλος δύσκολα θα συμμετάσχει σε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό ματς την εφετινή σεζόν. Η “ζημιά” βεβαίως για τον Παναθηναϊκό έχει ήδη γίνει…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό