35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Επίσημες» παρουσίες στον τελικό, από Giannis μέχρι Κασσελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο σπουδαιότερος αγώνας στην ιστορία του Ολυμπιακού γίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στην OPAP Arena τη Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League. Απέχουν λίγα λεπτά μακριά από τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο και πρώτο για ελληνικό σύλλογο.

Το γήπεδο όπως ήταν αναμενόμενο είναι κατάμεστο, με το «ερυθρόλευκο» στοιχείο να ξεχωρίζει, έστω και αν υπάρχουν 9 χιλιάδες φίλοι της ιταλικής ομάδας στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι του δίνεται μία τεράστια ευκαιρία στα 99 χρόνια του συλλόγου, να πάρει ένα τρόπαιο το οποίο λείπει από τη σπουδαία συλλογή του.

Στα επίσημα του γηπέδου, υπάρχουν σπουδαίες προσωπικότητες. Τόσο άνθρωποι που έχουν περάσει από το λιμάνι, όπως οι Τσόρι Ντομίνγκες, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκιγιέρμε, Φρανσουά Μοντέστο, Ερνέστο Βαλβέρδε, Μάρκο Σίλβα, αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού και τον πολιτικό χώρο.

Eurokinissi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά τον μεγάλο τελικό, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν ήθελε να χάσει αυτό το σπουδαίο ματς. Τα επίσημα της OPAP Arena έχουν γεμίσει γνωστές φυσιογνωμίες βέβαια όπως ο Snik αλλά και ο Τάκης Τσουκαλάς.

Eurokinissi

Όσοι είχαν τη δυνατότητα να πάνε στο γήπεδο, δεν χάσανε την ευκαιρία που τους δόθηκε και έτσι βλέπουν τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό