20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσημα τα πρώτα έξυπνα γυαλιά της Facebook στα €329

Ειδήσεις Ελλάδα

H Facebook σε συνεργασία με την EssilorLuxottica παρουσιάζει τα Ray-Ban Stories, τα πρώτα smart glasses του Facebook που έχουν τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο (έως και 30 δευτερόλεπτα), καθώς και τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και απάντησης κλήσεων.

Τα smart glasses Ray-Ban Stories διαθέτουν δυο κάμερες, τρία μικρόφωνα και την υπηρεσία Facebook Assistant, που επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο με φωνητικές εντολές. Επιπλέον, τα Ray-Ban Stories έχουν ενσωματωμένο ένα φωτάκι LED για να ενημερώνουν τους άλλους πότε είναι ενεργοποιημένη η κάμερα.

Παράλληλα, τα Ray-Ban Stories συνδυάζονται με τη νέα εφαρμογή Facebook View, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο με φίλους και ακόλουθους. Με το Facebook View – συμβατό με iOS και Android – οι κάτοχοι των Ray-Ban Stories μπορούν να εισάγουν, να επεξεργαστούν και να μοιραστούν το περιεχόμενο που έχει ληφθεί με τα έξυπνα γυαλιά. Από το Facebook View, μπορείτε να κοινοποιήσετε το περιεχόμενο στο Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger, Twitter, TikTok, Snapchat και σε πολλά άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τιμή των Ray-Ban Stories ξεκινά από €329 και η ημερομηνία διαθεσιμότητας τους στο κοινό ορίζεται στις 16 Σεπτεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό