16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίσημα στις 11 Αυγούστου το Samsung Galaxy Unpacked

Ειδήσεις Ελλάδα

Το επόμενο Samsung Galaxy Unpacked event είναι προγραμματισμένο για τις 11 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα. Η ημερομηνία είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό, αλλά τώρα ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση της Samsung.

Πάμε να δούμε τι θα περιλαμβάνουν οι παρουσιάσεις του Samsung Galaxy Unpacked event που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του samsung.com, την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021. Αρχικά, θα δούμε εκεί το Samsung Galaxy Z Fold 3, το νέο foldable των Κορεατών με κάποιες αλλαγές στην οθόνη και υποστήριξη S Pen, καθώς και τεχνικά χαρακτηριστικά μίας ναυαρχίδας. Μαζί με αυτό αναμένουμε και το Samsung Galaxy Z Flip 3, το οποίο, επίσης θα υποστηρίζει τη λειτουργία του S-Pen.

Σημαντικό είναι ότι περιμένουμε την Samsung να ανακοινώσει και μειώσεις στις τιμές διάθεσης των foldables που θα παρουσιάσει. Τα καλά του ανταγωνισμού… Εκτός από τα smartphones, το Samsung Galaxy Unpacked θα αποκαλύψει και το νέο Galaxy Watch 4, με το νέο λειτουργικό σύστημα, ενώ θα υπάρχουν εκεί και τα Galaxy Buds 2, με έμφαση στον ήχο και τον ευέλικτο χαρακτήρα.

Αυτό που δεν θα πρέπει να περιμένουμε στην παρουσίαση της 11ης Αυγούστου είναι ένα νέο Samsung Galaxy Note, παρόλο που το S Pen θα έχει κεντρικό ρόλο την ημέρα εκείνη. Μείνετε συντονισμένοι…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό