32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Εμπαπέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το προσπαθούσε εδώ και χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά το πέτυχε. Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ο… διακαής πόθος του Πέρεθ και πλέον ο Γάλλος επιθετικός είναι κάτοικος Ισπανίας. Ο ίδιος, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και μετά από 6 χρόνια στην PSG, είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση.

Το «διαμάντι» της Γαλλίας στην πρωταθλήτρια Ευρώπης

Χιλιάδες είναι τα δημοσιεύματα που διαβάσαμε τα τελευταία χρόνια για τον Εμπαπέ και τη Ρεάλ. Ένας ποδοσφαιριστής που είχε κοστίσει 180 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί το 2018, προκειμένου να τον πάρει από τη Μονακό, αλλά τα… έβγαλε τα λεφτά του. Κατέκτησε συνολικά 13 τρόπαια με τους Παριζιάνους και είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

Η Ρεάλ ήξερε ότι ο Εμπαπέ μένει ελεύθερος και ήταν αναμενόμενο πως θα τον προσεγγίσει. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 25χρονος που έχει στο παλμαρέ του και έχει παγκόσμιο κύπελλο (2018), υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα», λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Προφανώς το κασέ του Γάλλου επιθετικού δεν θα είναι χαμηλό στη Μαδρίτη. Χωρίς τα μπόνους, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα βάζει στην τσέπη του τον χρόνο, το αστρονομικό ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος αναμένεται να πάρει το θρυλικό νούμερο «9», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το site της Ρεάλ έχει… πέσει, λόγω των εκατομμύρια φιλάθλων που μπήκαν ταυτόχρονα στην πλατφόρμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό