12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίσημα ο διάδοχος του Mavic Air 2

Ειδήσεις Ελλάδα

Η DJI ανακοίνωσε επίσημα το Air 2S, ένα νέο drone που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Mavic Air 2, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά.

Το DJI Air 2S διαθέτει τον ίδιο compact αναδιπλούμενο σχεδιασμό, αλλά έχει γίνει σημαντική βελτίωση στην κάμερα, καθώς η εταιρεία τοποθέτησε αισθητήρα 20MP με μέγεθος 1’’, δηλαδή διπλάσιο από αυτόν του Mavic Air 2. Το μεγαλύτερο μέγεθος προσφέρει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη απορρόφηση φωτός, άρα καλύτερα αποτελέσματα στις λήψεις, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επιπλέον, το DJI Air 2S προσφέρει τη δυνατότητα λήψης σε ανάλυση 5.4K με έως 30fps ή 4K στα 60fps, πολύ βελτιωμένο δυναμικό εύρος και το νέο MasterShots mode που καθιστά εύκολη τη δημιουργία επαγγελματικών λήψεων χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία. Με αυτό το mode γίνεται αυτόματη λήψη μικρών clips σε μια καθορισμένη πορεία πτήσης και στη συνέχεια αυτόματη συνένωση τους σε ένα τελικό .

Σε άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, το DJI Air 2S ενσωματώνει το σύστημα αποφυγής εμποδίων για ασφαλείς πτήσεις χωρίς απρόοπτες συγκρούσεις. Σε συνδυασμό με τους αισθητήρες στην πρόσοψη, το σύστημα APAS 4.0 (Advanced Pilot Assistance System) επιτρέπει στο drone να αποφεύγει αυτόνομα ό,τι προκύψει στην πορεία του και το σύστημα AirSense προειδοποιεί τον χρήστη για παρουσία αεροπλάνων σε κοντινή απόσταση. Τέλος, το σύστημα αναμετάδοσης OcuSync 4.0 επεκτείνει την εμβέλεια λήψης στα 12km (από 10km του Mavic Air 2).

Το DJI Air 2S είναι διαθέσιμο ήδη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας σε τιμή €1029 ή €1329 στο πακέτο Fly More Combo που περιλαμβάνει δύο έξτρα μπαταρίες, φίλτρα ND, βάση φόρτισης και σάκα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό