18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Επίσημα με οθόνη AMOLED 120Hz, κάμερα 108MP και φόρτιση στα 67W

Ειδήσεις Ελλάδα

Η POCO ανακοινώνει την παγκόσμια κυκλοφορία του POCO X4 Pro 5G και του POCO M4 Pro κατά τη διάρκεια του MWC 2022 (Mobile World Congress) της Βαρκελώνης, η έκθεση με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για τη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας. Με ανανεωμένους στόχους και ενέργεια, το MWC 2022 θα θέσει τον τόνο για τον επόμενο χρόνο, με μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των πιο πρόσφατων καινοτομιών. Πρόκειται για τη πρώτη επίσημη παρουσία της εταιρίας στο MWC, μέσω του POCO brand της.

POCO X4 Pro 5G: Αυξήστε την καθημερινή χρήση με μια ολοκληρωμένη εμπειρία επιπέδου ναυαρχίδας

H μεγάλη οθόνη AMOLED DotDisplay 6.67” του POCO X4 Pro 5G δεν τραβά απλώς τα βλέμματα, αλλά με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, προσφέρει μια ομαλή και καθηλωτική εμπειρία ρεαλιστικής προβολής. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η POCO χρησιμοποιεί οθόνη AMOLED στην X-series. Αυτό σε συνδυασμό με το ρυθμό ανάγνωσης αφής των 360Hz σημαίνει πως το smartphone ανταποκρίνεται σε κάθε σας κίνηση αστραπιαία. Κάθε scroll, swipe και drag στην οθόνη γίνεται χωρίς καθυστέρηση. Κάθε χρώμα που προβάλλεται στην οθόνη είναι βαθύ και ολοζώντανο, χάρη στην ευρεία γκάμα χρωμάτων DCI-P3. Η οθόνη AMOLED ανάλυσης 2400 x 1080 FHD+ μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τη φωτεινότητα της ανάλογα με το περιβάλλον. Επίσης, έχοντας πιστοποίηση SGS Eye Care Certification, η οθόνη του POCO X4 Pro 5G είναι πιο φιλική προς τα μάτια των χρηστών, κατά τη διάρκεια μεγάλων χρονικά gaming sessions.

Το POCO X4 Pro 5G διαθέτει έναν ισχυρό αισθητήρα 108MP στο σύστημα καμερών του. Το εντυπωσιακό του μέγεθος, 1/1,52″ τον καθιστά ως έναν από τους αισθητήρες με την υψηλότερη ανάλυση στον κόσμο, ενώ είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται σε POCO. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία binning 9-σε-1, ο αισθητήρας συλλαμβάνει περισσότερο φως για βελτιωμένη ευκρίνεια και αποδίδει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε λήψη.

Η συσκευή διαθέτει επίσης έναν υπερευρυγώνιο φακό 8MP και μια κάμερα micro 2MP στο πίσω μέρος της, ενώ ένας αισθητήρας 16MP βρίσκεται στο μπροστινό μέρος. Είτε ψάχνετε για τις καλύτερες λήψεις ενώ βρίσκεστε στην κορυφή χιονισμένων βουνών, είτε είστε στην καρδιά του κέντρου, είτε έχετε διάθεση για μια αυθόρμητη selfie, το POCO X4 Pro 5G αιχμαλωτίζει κάθε εικόνα καθαρά και με απόλυτη ακρίβεια. Έρχεται με μια σειρά λειτουργιών, όπως η πανοραμικής selfie, μια επιλογή που διασφαλίζει πως όλοι θα βρίσκονται στο πλάνο ανεξαρτήτως μεγέθους της παρέας. Προσφέρει επίσης λειτουργίες slow motion, dual-, time-lapse , super macro, movie filters και kaleidoscope για να δώσει έναν αέρα ζωντάνιας και μια δόση ενθουσιασμού σε κάθε σας πλάνο, το οποίο είναι δεδομένο πως θα τραβήξει τα βλέμματα.

Στα εσωτερικό της συσκευής, συναντάμε έναν επεξεργαστή Snapdragon 695 5G που έχει δημιουργηθεί με τεχνολογία παραγωγής 6nm, προσφέροντας έτσι υψηλοτάτου επιπέδου ταχύτητα και αποδοτικότητα. Το οκταπύρηνο CPU τροφοδοτείται από δύο Arm Cortex-A78 performance πυρήνες, οι οποίοι μπορούν να αγγίξουν ταχύτητες έως και 2.2GHz. Εκτός από τα 8GB RAM, το POCO X4 Pro 5G προσφέρει 3GB επιπλέον που προέρχονται από τα 256GB ROM της συσκευής, χάρη στην τεχνολογία Dynamic RAM Expansion, καθιστώντας το ιδανικό για mobile gaming χωρίς lag και χαρίζοντας στον χρήστη μια ομαλή, 5G εμπειρία.

Με την τεράστια μπαταρία 5,000mAh οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν και να παίξουν νυχθημερόν με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο για 15 σερί ώρες, 25 ώρες διαβάσματος, 191 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Όταν η συσκευή πλησιάζει στο σημείο που χρειάζεται πια φόρτιση, οι χρήστες μπορούν να επιστρέψουν στη δράση σχεδόν αμέσως Χάρη στο 67W turbo charging, το POCO X4 Pro 5G μπορεί να φορτίσει ως το 70% σε μόλις 22 λεπτά – ένα μικρό διάλλειμα για καφέ – και να είναι πλήρως φορτισμένο σε μόλις 41 λεπτά. Επίσης το POCO X4 Pro 5G προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία ψυχαγωγίας καθώς διαθέτει διπλά ηχεία για δυνατό και καθαρό στερεοφωνικό ήχο και μηχανισμό Z-axis γραμμικό μοτέρ για ισχυρότερες δονήσεις, με ρεαλιστικότερο και πιο ακριβές feedback κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τέλος, η συσκευή υποστηρίζει το ολοκαίνουργιο MIUI 13, με νέα features και βελτιώσεις στην απόδοση ώστε να τελειοποιήσει την εμπειρία των χρηστών.

POCO M4 Pro: Προσφέροντας απόλυτες εμπειρίες ψυχαγωγίας σε ασυναγώνιστη τιμή

Το POCO M4 Pro είναι ένα πραγματικό powerhouse ψυχαγωγίας, το οποίο συνδυάζει ασυναγώνιστη value for money αξία, ποιότητα και υψηλές επιδόσεις. Η οθόνη 6.43 ιντσών είναι η πρώτη AMOLED DotDisplay σε συσκευή της σειράς POCO M, διαθέτει 90Hz refresh rate και 180Hz touch sampling rate, προσφέροντας υψηλή ευαισθησία σε κάθε αλληλεπίδραση με τη συσκευή.

Η γκάμα χρωμάτων DCI-P3 παρουσιάζει με εξαιρετική ζωντάνια όλα τα χρώματα, με την οθόνη να έχει φωτεινότητα που φτάνει έως και 1,000 nits. Μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τη φωτεινότητά του ανάλογα με το περιβάλλον, για ασταμάτητη ψυχαγωγία, ενώ έχει λάβει από την SGS πιστοποιήσεις για “Eye Care Display” και “Seamless Display,” για όσους παρακολουθούν την οθόνη πολλές ώρες. Η λειτουργία ανάγνωσης 3.0 επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν θερμότερα χρώματα για να μειώσουν την καταπόνηση των ματιών, ειδικά τη νύχτα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν μια υφή χαρτιού στο φόντο του κειμένου για μια πιο αυθεντική εμπειρία. Όλα αυτά εκτελούνται σε ανάλυση 2400 x 1800 FHD+, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ομαλή χρήση για τα πάντα, από την παρακολούθηση των τελευταίων vlogs έως και το ατελείωτο scrolling στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απολαμβάνοντας παράλληλα μια ζωντανή και πολύχρωμη εμπειρία θέασης.

Το σύστημα τριπλής κάμερας διαθέτει κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης 64MP για, καθαρές και λεπτομερείς φωτογραφίες και είναι η πρώτη του είδους της που κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά M. Επιπλέον, η υπερευργώνια κάμερα τω 8MP παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές σας από διαφορετική οπτική χάρη σε μια ευρύτερη γωνία 118°. Ο φακός macro των 2 MP μπορεί να πλησιάσει και να τραβήξει εντυπωσιακές λήψεις του μικροκόσμου, που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε με λεπτομέρεια. Η τριπλή κάμερα διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά που δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να απαθανατίζουν κάθε στιγμή της ημέρας τους με ζωντανές λεπτομέρειες, όπως slow motion , time-lapse και νυχτερινή λειτουργία. Φυσικά, αν οι selfies αποτελούν modus operandi του περιεχομένου τους, τότε η μπροστινή κάμερα των 16MP ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους και δείχνει την καλύτερη πλευρά των χρηστών.

Το POCO M4 Pro ζυγίζει μόλις 179.5g και έχει πάχος 8.09mm, κάτι που το καθιστά το ελαφρύτερο smartphone της POCO μέχρι σήμερα. Ωστόσο, το ότι είναι πιο ελαφρύ, δεν σημαίνει ότι είναι και λιγότερο ευέλικτο. Αντιθέτως, είναι εξοπλισμένο με μία πελώρια μπαταρία 5,000mAh, που μπορεί να διαρκέσει για πάνω από δύο ημέρες. Εξάλλου, ο fast charging φορτιστής 33W Pro του POCO M4 Pro φορτίζει πλήρως σε μόλις μία ώρα – όσο χρειάζεται κανείς για να τσιμπήσει κάτι. Σε περίπτωση που κάποιος βιάζεται πολύ, με 10 λεπτά φόρτισης, το POCO M4 Pro έχει αρκετή ενέργεια για δύο ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Στο εσωτερικό του POCO M4 Pro θα βρείτε το MediaTek Helio G96, ένα chipset υψηλής απόδοσης που μπορεί να ανταπεξέλθει σε όσα θέλει ο χρήστης. Την ίδια στιγμή το εξαιρετικά γρήγορο 8-πύρηνο CPU 2.0 (στα 2.05GHz) και το ARM Mali-G57 MC2 GPU δίνουν στο POCO M4 Pro όλη την ισχύ που χρειάζεται για να προσφέρει στους χρήστες του την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Όμως, για να είναι εξασφαλισμένο ότι το POCO M4 Pro λειτουργεί πάντα άριστα, το LiquidCool Technology 1.0 Plus έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα, ανεξαρτήτως της συχνότητας και της διάρκειας χρήσης της συσκευής.

Aν δεν σας φτάνουν τα 8GB RAM, η τεχνολογία Dynamic RAM Expansion επιτρέπει την μεταφορά επιπλέον 3GB από την ROM μεγέθους 256GB. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί ως και το 1TB[4], που σημαίνει πως είναι σε θέση να αποθηκεύσει μια προσωπική βιβλιοθήκη με πάνω από 500 βίντεο, 250.000 τραγούδια και 500.000 φωτογραφίες. Το POCO M4 Pro διαθέτει επίσης διπλά ηχεία για ασυναγώνιστη εμπειρία ήχου, καθώς και Z-axis γραμμικό μοτέρ για ανταποκρινόμενη απτική ανάδραση το ολοκαίνουργιο MIUI 13 για μια σταθερή και διαδραστική εμπειρία χρήστη.

Πιστά στη φύση τους ως ολοκληρωμένοι κόμβοι ψυχαγωγίας, τα POCO προσθέτουν μια ακόμα υπηρεσία στη λίστα με τις προεγκατεστημένες λειτουργίες για τις νεότερες συσκευές. Η συνδρομητική υπηρεσία του YouTube, το YouTube Premium, θα είναι προεγκατεστημένη τόσο στο POCO X4 Pro 5G όσο και στο POCO M4 Pro – για πρώτη φορά σε οποιαδήποτε συσκευή POCO. Για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική η προσφορά, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν YouTube Premium για έως και δύο μήνες δωρεάν. Αυτό σημαίνει δύο μήνες χωρίς διαφημίσεις, με offline θέαση και απρόσκοπτη πρόσβαση σε μουσικό και περιεχόμενο σε όλη την πλατφόρμα του YouTube.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό