21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσημα με δυνατότητα λήψης 5.3K στα 60fps

Ειδήσεις Ελλάδα

Η GoPro ανακοίνωσε επίσημα τη νέα action camera της, GoPro HERO10 Black, η οποία έρχεται με νέο επεξεργαστή που της δίνει τη δυνατότητα για λήψη σε ανάλυση έως 5.3K στα 60fps, αλλά και 4K στα 120fps για τους λάτρεις των slow-motion. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για απευθείας αποθήκευση των λήψεων στο cloud της εταιρείας, αρκεί να πληρώνεις την ετήσια συνδρομή (€49.99).

Ο επεξεργαστής GP2 έρχεται να διαδεχθεί το προηγούμενο μοντέλο που χρησιμοποιούσε η εταιρεία (GP1) από την HERO6 Black μέχρι σήμερα. Γενικά, η GoPro κάνει λόγο για άλμα απόδοσης και σημαντικά βελτιωμένη απόκριση από την οθόνη αφής μέχρι συνολικά το περιβάλλον χρήσης, το οποίο έχει προσαρμόσει ειδικά για να θυμίζει αυτό ενός smartphone προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες.

Στην ήδη πολύ ανθεκτική κατασκευή να σημειώσουμε ότι έχει προστεθεί υδροφοβικός φακός που σαφέστατα θα βοηθήσει σημαντικά όσους πραγματοποιούν υποβρύχιες λήψεις ή γενικότερα τη χρησιμοποιούν κοντά στο υγρό στοιχείο.

Κατά τ’ άλλα, η GoPro HERO10 Black διαθέτει αισθητήρα 23MP (αντί 20MP) και προσφέρει τη δυνατότητα εξαγωγής φωτογραφιών ανάλυσης 19.6MP από τα 5.3K s (σε JPG format, όχι RAW).

GoPro HERO10 Black

Επαναστατικό νέο chip GP2, που καταγράφει βίντεο 5,3K με ρυθμό καρέ 60fps ή 4K στα 120fpsΦωτογραφίες υψηλής ανάλυσης 23 MP και 2x ZoomΒελτιωμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμόΣταθεροποίηση βίντεο HyperSmooth 4.0 και σταθεροποιητής εικόνας σε όλες τις λειτουργίεςΛήψη βίντεο Time Lapse και Slow Motion 8xΟπίσθια οθόνη αφής 2,27’’Μπροστινή οθόνη 1,4’’ για προεπισκόπηση και κατάσταση κάμεραςΜπαταρία χωρητικότητας 1,720 mAh ταχείας φόρτισηςΣύνδεση με Wi-Fi και BluetoothΑδιάβροχη έως και 10 μέτρα κάτω από το νερό

Η GoPro HERO10 Black είναι διαθέσιμη από το επίσημο κατάστημα της εταιρείας σε τιμή €429.98 με 1 χρόνο δωρεάν συνδρομή GoPro.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό