35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

‘Επίθεση στην αποστολή από διαπιστευμένους του Ολυμπιακού, για να δω αν θα ξεκινήσει ο αγώνας’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
12.06.2024 | 20:02

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγα λεπτά μετά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με ποστάρισμα του στο instagram έκανε λόγο για επίθεση στην αποστολή από διαπιστευμένους του Ολυμπιακού και αναρωτήθηκε αν θα ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ποστάρισμα του στο instagram λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ έκανε λόγο για επίθεση από διαπιστευμένους του Ολυμπιακού και αναρωτήθηκε αν θα ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ανέφερε σε ποστάρισμα του:

“Για αυτό θέλατε να μην έρθω ρε, τόσο γυναικάκια είσαστε. Για να κάνετε επίθεση στην αποστολή, τώρα θα βγουν τα βίντεο. Επίθεση στην αποστολή με διαπιστευμένους από τον Ολυμπιακό, με επίσημα καρτελάκια του Ολυμπιακού διαπιστεύσεις. Για να δω αν θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Διαπιστευμένοι από τον Ολυμπιακό με καρτελάκια. Επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον προπονητή. Τι να πει κανείς. Πολιτεία, υπάρχει πολιτεία. Υπάρχει κανείς που να κοιτάει ή φταίω εγώ που από το σπίτι μου βρίζω. Αυτή τη στιγμή γίνονται επιθέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κύριοι Αγγελόπουλοι που στείλατε επιστολές προς κάθε κατεύθυνση που στείλαυτε για όσα είπα στο ίνσταγκραμ θα στείλετε επιστολές για να καταδικάζετε τον κόσμο του Ολυμπιακού που προπηλάκισαν την αποστολή μας. Αυτοί σας ενδιαφέρουν ή σας ενδιαφέρει η υστεροφημία των διατητών”.

Στην Game Night της Τετάρτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τον Βασίλη Σκουντή σχολιάζουν το Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League, ενώ οι Σπύρος Καβαλιεράτος, Βασιλική Καραμούζα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό