24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίθεση στα ΜΜΕ για τα Γλυκά Νερά

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίθεση στα ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο κάλυπταν τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, εξαπολύει το ΜέΡΑ 25 κάνοντας λόγο για «Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης».

Στην ανακοίνωσή του προσθέτει ότι «η καρικατούρα των αιμοδιψών, απολίτιστων, απειλητικών αλλοδαπών που με ζέση φιλοτέχνησαν οι Μπογδάνοι και οι Λατινοπούλου της κυβέρνησης, σβήστηκε από τη γόμα της άβολης πραγματικότητας: Απεδείχθη ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας που έγινε στα Γλυκά Νερά ήταν ο τυπικός ευυπόληπτος, λευκός, μάτσο άνδρας ελληνικότατης καταγωγής».

Ταυτόχρονα, το ΜέΡΑ 25 υποστηρίζει ότι «επειδή αρκετοί έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. του κ. Χρυσοχοΐδη, να πούμε ότι στην πραγματικότητα τα συγχαρητήρια θα έπρεπε να δίνονται στον αγγλικό τύπο, καθώς αν το θύμα δεν ήταν αγγλικής καταγωγής και δεν υπήρχαν Βρετανικές πιέσεις να εξιχνιαστεί πραγματικά το έγκλημα, κατά πάσα πιθανότητα τώρα θα βρίσκονταν προφυλακισμένοι γι’ αυτό 4-5 πρόσφυγες ή μετανάστες (στους οποίους πιθανότατα ο αδίστακτος Χρυσοχοΐδης θα φόρτωνε ακόμα και το έγκλημα της Μαρφίν)».

Τέλος, το ΜέΡΑ 25 δηλώνει ότι «επειδή καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να τα λέμε με το όνομά τους ως έχουν: η πατριαρχία σκοτώνει και οι γυναικοκτονίες δεν μπορούν να κρύβονται άλλο κάτω από το χαλί που υφαίνουν συστημικά Μέσα και η κυρίαρχη αφήγηση ότι η εγκληματικότητα είναι ίδιον συγκεκριμένων «περιθωριοποιημένων» μειονοτήτων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό