16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίθεση Ντι Κάνιο στον Μουρίνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πάολο Ντι Κάνιο μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την επιλογή της Ρόμα να φέρει στον πάγκο της τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Μιλώντας στο «Sky Sports», ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός των Λάτσιο και Γουέστ Χαμ χαρακτήρισε τον Πορτογάλο τεχνικό «τελειωμένο», προσθέτοντας πως οι ομάδες του παίζουν αντιποδόσφαιρο.

«Πήρατε τον χειρότερο όλων. Καταλαβαίνω ότι χρειαζόσασταν ένα μεγάλο όνομα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σαν να υπογράφεις έναν ποδοσφαιριστή που είναι τελειωμένος. Ο Μουρίνιο ήθελε μια δουλειά με λεφτά, έχει απολυθεί τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τον έδιωξαν από όπου πήγε λόγω του χαρακτήρα του», είπε ο Ντι Κάνιο.

«Η Τότεναμ του έδωσε την ευκαιρία για να φέρει αποτελέσματα και να την πάει σε άλλο επίπεδο με όλα τα χρήματα που ξόδεψαν. Είναι ο χειρότερος των χειρότερων, έχει τελειώσει από κάθε άποψη. Δεν παίζει καν ποδόσφαιρο, αλλά αντι-ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Μπορεί να διασκεδάσουμε σε μερικές συνεντεύξεις Τύπου, αλλά οι συζητήσεις είναι για το θέατρο. Εάν θέλεις κάποιον να σου φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, είναι ο χειρότερους που μπορείς να πάρεις. Τα λέω όλα αυτά γιατί ήταν ο  αγαπημένος μου μέχρι επτά χρόνια πριν, περισσότερο κι από τον Πεπ Γκουαρδιόλα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό