25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Επίθεση με ψαροντούφεκο: Αφαιρέθηκε το καμάκι από τον 69χρονο – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας υποβλήθηκε από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου Λάρισας ο 69χρονος από τον Βόλο, που δέχθηκε το πρωί επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του.

Το πολύωρο χειρουργείο ολοκληρώθηκε, το καμάκι αφαιρέθηκε από το κεφάλι του 69χρονου και ο ασθενής βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου σε πολύ σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένος και σε καταστολή, όπως αναφέρει το magnesianews.

Το σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (17/9) στον Βόλο, όπου ένας 40χρονος χτύπησε δύο φορές και τραυμάτισε σοβαρά τον 69χρονο πατέρα του με ψαροντούφεκο! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι γιος και πατέρας μάλωσαν και κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο που έφερε μονό καμάκι και κατάφερε στον πατέρα του ένα χτύπημα στο στήθος, απ’ όπου ο άνδρας έβγαλε το καμάκι, ενώ όπλισε ξανά και έριξε και δεύτερη βολή, τον πέτυχε πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα το καμάκι να βγει από την άλλη πλευρά του κρανίου!

Στο σπίτι πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, επαφή με το περιβάλλον, μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα. Στο νοσοκομείο πήγαν πυροσβέστες που έκοψαν το μέταλλο σε δύο σημεία για να βγει από το κεφάλι του 69χρονου άνδρα, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς ένα μέρος από το καμάκι παρέμενε καρφωμένο στο κεφάλι του.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και σήμανση, καθώς ο γιος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητείται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και έχει ιστορικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό