18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίθεση-βιτριόλι: Να σταματήσει το θέατρο -συγκλονιστικές δηλώσεις Ιωάννας μετά τη δίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, για σήμερα, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί την Τρίτη 5 Οκτωβρίου.

Η Ιωάννα βγαίνοντας από το δικαστήριο συνοδεία του δικηγόρου της έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα.

Σχετικά με αυτό που ψέλλισε η κατηγορούμενη ότι η Ιωάννα «ξέρει», απάντησε:

«Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο, το έχουμε καταλάβει όλοι. Καλό θα ήταν να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Είναι προφανές ότι ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει και πραγματικά πιστεύω ότι και 5 και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν βγει ο σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει.» 

Παράλληλα, κατά την ώρα της δίκης, έντονη αντίδραση προκάλεσε η κατηγορούμενη όταν απευθυνόμενη στην Ιωάννα είπε «ξέρεις γιατί το έκανα».

Ο δικηγόρος της Ιωάννας εξαγριωμένος ζήτησε τότε τον λόγο από το δικαστήριο και απευθυνόμενος στην έδρα είπε:

«Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι “γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης”. Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί».

Με σκωπτική διάθεση, αλλά και φανερά εκνευρισμένη, απευθύνθηκε στην κατηγορούμενη η Ιωάννα κατά την διάρκεια ολιγόλεπτης διακοπής της διαδικασίας καλώντας την να την κοιτάξει.

«Δεν θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις; Ξέρω, δεν τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες, αλλά κάτι έχει γίνει… Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις. “Κοριτσάκι μου” όπως μου έλεγες. Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω, δεν θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί».

Όταν η κατηγορούμενη γύρισε προς την Ιωάννα, παρενέβη ο αδελφός του θύματος, που χρησιμοποιώντας υβριστική προσφώνηση είπε στην 37χρονη «τολμάς και την κοιτάς;». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό