14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίδειξη δύναμης η Γαλλία με την Αυστραλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρεμιέρα αντάξια μιας πρωταθλήτριας κόσμου έκανε η Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 της Αυστραλίας στο στάδιο «Αλ Γιανούμπ», για την πρώτη αγωνιστική στον 4ο όμιλο.

Το παιχνίδι στην Αλ Ουάκρα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς στο 9ο λεπτό ο Λέκι  «σώριασε» τον Λούκας Ερναντές που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο κατά την πτώση του και πέρασε στον Γκούντγουιν, που από πλάγια αριστερά έγραψε το 1-0 για τους Socceroos.

Η χαρά των Αυστραλών, όμως, δεν κράτησε πολύ. Στο 27΄ και ύστερα από φάση διαρκείας ο Τεό Ερναντές σέντραρε στην πλάτη της αυστραλιανής άμυνας και ο Ραμπιό ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά.

Πέντε λεπτά αργότερα (32΄) οι «Μπλε» έφτασαν και στην ανατροπή, με τον Ραμπιό να πιέζει και να κλέβει την μπάλα δίνοντας έτοιμο γκολ στον Ζιρού, που δεν έχασε την ευκαιρία για το 2-1, φτάνοντας τα 50 γκολ στην Εθνική.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου οι Αυστραλοί έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Ιρβάιν βρήκε στο δεξί δοκάρι του Λορίς.

Στο 68΄ ο Ντεμπελέ σέντραρε προς τον Μπαπέ που με νέα κεφαλιά έγραψε το 3-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα (71΄) ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, ως δημιουργός τώρα, έδωσε την ασίστ στον Ζιρού για το τελικό 4-1, φτάνοντας τα 51 γκολ και πιάνοντας τον Τιερί Ανρί στη σχετική κατάταξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό