27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Επίδειξη Βασίλης Ζούλιας: Όλες οι εντυπωσιακές celebrity παρουσίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο εξωτερικό η μόδα είναι η καλύτερη φίλη των μουσείων. Εδώ και δεκαετίες διοργανώνονται επιδείξεις για να ενισχυθούν οικονομικά πολιτιστικά ιδρύματα και φιλανθρωπικά ιδρύματα, καθώς η τέχνη και η υψηλή ραπτική είναι, στην ουσία, συγκοινωνούντα δοχεία.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο Βασίλης Ζούλιας με τις δημιουργίες του έκλεψε τη παράσταση στο πλαίσιο της «Αthens Xclusive Designers Week» και φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr βρέθηκε στη λαμπερή αυτή μέρα και απαθανάτισε όλους τους celebrities που έδωσαν το παρών.

Ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε με ένα πολύ ξεχωριστό και άκρως ιδιαίτερο concept τη συλλογή του και έφερε δεκάδες εκλεκτούς προσκεκλημένους, σε ένα απόγευμα με εντυπωσιακά ενδύματα.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί, μαγεύτηκαν από τις πολύ ιδιαίτερες δημιουργίες από πολύτιμα υφάσματα, υλικά, και κομψές λεπτομέρειες. Οι γεμάτες κίνηση δημιουργίες του σχεδιαστή αναδείκνυαν ιδανικά τις αξίες της θηλυκότητας και της κομψότητας με τη modern vintage φινέτσα που διαπνέει πάντα τις συλλογές με την υπογραφή Zoulias.

Βίκυ Κουλιανού-Περικλής Κονδυλάτος-Έβελυν Κααντζόγλου-Βασίλης Ζούλιας

Κατερίνα Γκακάκη

Τζίνα Αλιμόνου

Βίκυ Κουλιανού

Στέλλα Μέλιγκαν-Κατερίνα Κομνηνού-Σίσσυ Φειδά

Ναταλία Δραγούμη-Νατάσα Καλογρίδη

Χριστίνα Κοντοβά

Δωροθέα Μερκούρη

Αιμιλία Βόντος

Ραμόνα Βλαντή

φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό