22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επέστρεψε στη Φενερμπαχτσέ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστρέφει στη Φενερμπαχτσέ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, καθώς ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα (9/8) την απόκτηση του Σέρβου πάουερ φόργουορντ/σέντερ για την επόμενη διετία.

Ο 34χρονος άσος, ο οποίος θα έχει προπονητή στη «Φενέρ» τον Δημήτρη Ιτούδη, αγωνίστηκε την παρελθούσα περίοδο στο NBA, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, έχοντας στη σεζόν μέσο όρο 6.1 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

Ο Μπιέλιτσα πέρασε την τελευταία επταετία στο NBA, καθώς, πριν ενταχθεί στο δυναμικό των «πολεμιστών» το περασμένο καλοκαίρι, φόρεσε τις φανέλες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Σακραμέντο Κινγκς και Μαϊάμι Χιτ. Τώρα επιστρέφει στη Φενερμπαχτσέ, η οποία ήταν τη διετία 2013-15 η τελευταία ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε πριν περάσει τον Ατλαντικό με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τη σεζόν 2014-15 βοήθησε τη «Φενέρ» να προκριθεί στο πρώτο φάιναλ φορ Euroleague της ιστορίας της, ενώ αναδείχθηκε MVP της σεζόν και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στην Αυστρία με την Τραϊσκίρχεν, στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα, ενώ την τριετία 2010-13 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπασκόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό