31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε κατά κράτος τη Ρεάλ Μαδρίτης (95-80) στο Βερολίνο και έραψε το… 7ο αστέρι στη φανέλα του. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να επιστρέψει την κούπα της Euroleague στη χώρα μας και οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Στο κέντρο της Αθήνας επικράτησε ο «κακός χαμός», με χιλιάδες φίλους της ομάδας να βγαίνουν στους δρόμους και να πανηγυρίζουν ασταμάτητα αυτήν την τεράστια επιτυχία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γινόταν να μην μοιράσει κι αυτός συγχαρητήρια και το έκανε μέσω μίας ανάρτησής του στο Twitter:

Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό! Μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας την Euroleague!

Θερμά συγχαρητήρια!

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 26, 2024

«Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό! Μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας την Euroleague! Θερμά συγχαρητήρια!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Η επιτυχία του Παναθηναϊκού AKTOR ήταν τεράστια για αυτούς τους 12 τελευταίους μήνες που βίωσε κι αυτό αποτυπώνεται κι από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Ντίνος Μήτογλου στο flash.gr: «Ο Αταμάν έχει μέταλλο νικητή», μας είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, οι Γιάννης Παπαπέτρου και Ματίας Λεσόρ είχαν ξεσπάσει σε κλάματα στο παρκέ εμφανώς συγκινημένοι για τα όσα έχουν περάσει, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε πως: «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, βολές, συμμετοχές, εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό