24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Επέστρεψε με… όρεξη ο Ματίας Λεσόρ – Τα πειράγματά του στον Κώστα Αντετοκούνμπο []

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στην κανονικότητα για τον Ματίας Λεσόρ! Ο Γάλλος σέντερ ταξίδεψε μέχρι την Σλοβενία, με στόχο να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR. Ωστόσο, μόλις πάτησε το πόδι του στην Λιουμπλιάνα, έσπευσε αμέσως να… πειράξει τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο 28χρονος ψηλός ήταν από τους παίκτες στους οποίους ο Εργκίν Αταμάν είχε δώσει μερικές μέρες ξεκούρασης επιπλέον, καθώς μερικοί συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το προγραμματισμένο φιλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και στην Τσεντεβίτα Ολίμπια, ο Ματίας Λεσόρ θέλησε να κάνει πλάκα στον Κώστα Αντετοκούνμπο, τον οποίον τράβηξε από το χέρι, με στόχο να τον σηκώσει από τον πάγκο και να τον πάρει αγκαλιά.

Νωρίτερα την Παρασκευή (06/09), ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε μία επιστροφή που «ξυπνάει» συγκινητικές στιγμές στους υποστηρικτές του. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης γυρνάει ξανά στο «τριφύλλι» και αναλαμβάνει νέο πόστο, όντας άλλοτε αρχηγός της ομάδας. Ο παλαίμαχος σμολ φόργουορντ θα αναλάβει ρόλο του European Ambassador.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραγκίσκου Αλβέρτη:

«Όλοι γνωρίζουν το δέσιμο που έχω με τον Παναθηναϊκό και την αγάπη μου γι’ αυτή την ομάδα. Είναι αυτονόητο το γεγονός ότι χαίρομαι που επιστρέφω, αλλά ούτως ή άλλως ένιωθα πως ήμουν πάντα εκεί. Ποτέ δεν χρειαζόταν παραπάνω από ένα λεπτό μαζί του (σ.σ. με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο)…

Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα ότι θα συναντήσω ξανά ανθρώπους που γνωρίζω καλά και έχω συνεργαστεί για πολλά χρόνια μαζί τους, όπως είναι ο Σάνι (σ.σ. Μπετσιροβιτς), ο Δημήτρης (σ.σ. Κοντός), ο Σάββας (σ.σ. Αρώνης) και αρκετά ακόμη παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα, με εξαίρεση -δυστυχώς- τη μεγάλη απώλεια του Πάρη μας.

Έγινε εκπληκτική δουλειά από τον κόουτς Αταμάν, τους συνεργάτες του, τους αθλητές και τη διοίκηση. Αποτέλεσμα αυτής ήταν οι τίτλοι που ήρθαν. Είναι ευκαιρία φέτος η ομάδα να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό