17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε από την εθνική Πρασίνου Ακρωτηρίου και προπονήθηκε ο Ροντρίγκες, ο Μαρτίνς περιμένει τους διεθνείς

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
12.10.2021 | 18:30

Ο Γκάρι Ροντρίγκες κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
INTIME

Ο Γκάρι Ροντρίγκες επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρτίνς για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (12/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24).

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (12/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στους Ζωσιμάδες για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έπειτα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου επέστρεψε στο Ρέντη και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης των ερυθρόλευκων. Ο 30χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε για δύο μισάωρα απέναντι στη Λιβερία, ενώ πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον δει τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Πάντως, ο Ροντρίγκες είναι στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή και περιμένει για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Επιπλέον, την Τρίτη (12/1), όπως συνέβη και τη Δευτέρα, οι Ονιεκούρου και Εμβιλά προπονήθηκαν κανονικά και προετοιμάζονται για την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.

Περιμένει επιστροφές ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένει τις επιστροφές των διεθνών, προκειμένου ο Πορτογάλος προπονητής να δει ξανά όλη την ομάδα του μαζί. Ο Πιέρ Κούντε θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Σενεγάλη.

Από εκεί και πέρα θα επιστρέψουν οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, Όλεγκ Ρέαμτσιουκ και Τόμας Βατσλίκ, οι οποίοι όμως αναμένεται την Πέμπτη (14/1) να συμμετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα των ερυθρόλευκων. Το ίδιο ισχύει και με τον Σισέ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με την χώρα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό