17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επέκταση της μνήμης στα Reno 5 smartphones

Ειδήσεις Ελλάδα

H OPPO αποφάσισε να δώσει στη νέα της ναυαρχίδα, το Reno 5, τη δυνατότητα της επέκτασης μνήμης έως και κατά 7 GB. Η δυνατότητα αυτή είναι εφικτή μέσω της τεχνολογίας OPPO RAM+, με το κατάλληλο update και μία απλή αλλαγή στις ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η OPPO, θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές διαθέσιμες στους κατόχους των smartphones, ανάλογα με το πόση επιπρόσθετη μνήμη RAM επιθυμεί ο χρήστης. Το ανώτερο που μπορεί να πάρει ένα OPPO smartphone είναι τα 7 GB. Ο τρόπος με τον οποίο είναι εφικτή η επέκταση της μνήμης RAM είναι με την εκμετάλλευση χώρου από τη διαθέσιμη ROM.

H τεχνολογία RAM+ της OPPO θα είναι διαθέσιμη στα μοντέλα Reno 5, A94, A74, αρχής γενομένης από τον Ιούνιο του 2021, μέσα από ένα update που θα διατεθεί στις συσκευές της εταιρείας. Τα πακέτα αναβάθμισης θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην Μέση Ανατολή και την Αφρική και σταδιακά θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες αγορές, χωρίς η OPPO να δίνει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό