24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Εορταστική έκδοση για τα 50 χρόνια της Porsche 911 Turbo

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή την 50ή επέτειο της Porsche 911 Turbo, η Porsche παρουσίασε μια ειδική έκδοση 911 Turbo 50 Years Edition στο Monterey Car Week.

Αυτό το αποκλειστικό μοντέλο, που περιορίζεται σε μόλις 1.974 μονάδες -για να τιμήσει το έτος του ντεμπούτου της αρχικής Turbo- ξεκινά από τα 261.100 ευρώ στη Γερμανία.

Το αυτοκίνητο διαθέτει μοναδικά στιλιστικά στοιχεία εμπνευσμένα από το concept 911 RSR Turbo του 1973, συμπεριλαμβανομένων των ρετρό αυτοκόλλητων και ενός γκρι ανθρακί φινιρίσματος σε διάφορα εξαρτήματα, που συμπληρώνεται από τη νέα απόχρωση Turbonite στους τροχούς, τα σήματα και το πίσω καπάκι.

Στο εσωτερικό, η 911 Turbo 50 Years Edition αποτίει φόρο τιμής στη δεκαετία του 1970 με ένθετα καθισμάτων MacKenzie σε καρό υφάσματα, πινελιές Turbonite και επένδυση οροφής RaceTex.

Το προαιρετικό πακέτο Heritage Design Package «50 Years Turbo» προσθέτει ένα νέο χρώμα Aventurine Green Metallic, ασημί καπό και αυτοκόλλητα vintage.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ζάντες Sport Classic με ρετρό έμβλημα και premium αναβάθμιση του εσωτερικού.

Αυτή η έκδοση τροφοδοτείται από τον ίδιο κινητήρα boxer 3,7 λίτρων με διπλή υπερτροφοδότηση από την Turbo S, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 800 Nm ροπής.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα σπορ σύστημα εξάτμισης με μαύρες απολήξεις και μια σπορ ανάρτηση PASM που χαμηλωμένη κατά 10 χιλιοστά.

Εκτός από το αυτοκίνητο, θα κυκλοφορήσει ένας χρονογράφος περιορισμένης έκδοσης με μαύρο καντράν και πινελιές Turbonite, με το αυτοκίνητο και το ρολόι να περιορίζονται σε 1.974 μονάδες το καθένα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό