23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΟΚ: Παρουσίαση UNICEF Trophy και κλήρωση για το πολυπόθητο εισιτήριο στο Final 8

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Δευτέρα 5 Δεκέμβρη (12:00) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του UNICEF Trophy και η κλήρωση της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών.

Ώρα κλήρωσης για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ανδρών. Στις 5 Δεκέμβρη και ώρα 12:00 θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων. Μετά την κλήρωση θα υπάρξει και συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των τεσσάρων ομάδων, Ηρακλή 2022, Παπάγου, ΦΕΑ και Πανιώνιου.

Aναλυτικά

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι κ Εκεί θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων του Κεντρικού σταδίου (στίβου-ποδοσφαίρου) ΟΑΚΑ και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ. Μετά την κλήρωση θα υπάρξει και συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των τεσσάρων ομάδων, Ηρακλή 2022, Παπάγου, ΦΕΑ και Πανιώνιου.

Το UNICEF Trophy πρόκειται για το Final 4 των φάσεων του θεσμού στις οποίες συμμετείχαν οι ομάδες των κατηγοριών πλην της Basket League και από τις οποίες θα προκύψει μία ομάδα που θα διεκδικήσει το κύπελλο Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 στο Final 8 με τις επτά πρώτες της βαθμολογίας του πρώτου γύρου της Basket League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό