25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εξωφρενικό ποσό πόνταρε ο ΜακΓκρέγκορ για τον τελικό του Euro – Ποιον θέλει νικητή, πόσα θα κερδίσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι ένας από τους… πολλούς σταρ που αγαπάνε λίγο παραπάνω το στοίχημα. Ο διάσημος πυγμάχος έχει τρέλα με το… τζόγο και δεν το κρύβει. Νέο του ποντάρισμα είναι ο τελικός του Euro, ο οποίος ομολογουμένως έχει τραβήξει όλα τα ποδοσφαιρικά βλέμματα.

Ο Ιρλανδός, έχει κάνει γνωστό πολλές φορές ότι η Αγγλία δεν είναι και από τις αγαπημένες του χώρες, και έτσι έπαιξε ένα εξωφρενικό ποσό στην κατάκτηση του τροπαίου από την Ισπανία, στην οποία μάλιστα ευελπιστεί να τον στείλει και… ταμείο.

Ο 36χρονος το έκανε γνωστό μέσω τον social media, αποκάλυψε συγκεκριμένα, ότι πόνταρε στους «φούρια ρόχα» το ποσό των 100.000 ευρώ για να στεφθούν για τέταρτη φορά πρωταθλητές Ευρώπης στην ιστορία τους. Φυσικά δεν έμεινε μονάχα εκεί αφού όπως φανερώνει ο ίδιος θα κερδίσει δύο εκατομμύρια ευρώ αν τελικώς φτάσουν μέχρι το βάθρο του νικητή.

Στην συνέχεια αποφάσισε να πάει το στοίχημα και ένα βήμα παρά πέρα, αφού έδωσε και το ακριβές σκορ του αγώνα, θέλοντας την Ισπανία ναι μεν να κερδίζει αλλά με σκορ 3-1. Σίγουρα είναι ένα πού τολμηρό στοίχημα από μεριάς του και μένει να δούμε, αν τελικώς το επιτύχει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει… τρελά λεφτά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό