16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εξοργιστική κατάθεση του 62χρονου που κλειδώθηκε με τα παιδιά του και φιάλες υγραερίου στο αυτοκίνητο

Ειδήσεις Ελλάδα

O 62χρονος απόστρατος από τη Θεσσαλονίκη που κλειδώθηκε, με ανοιγμένες φιάλες υγραερίου στο αυτοκίνητο με τα παιδιά του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Την ίδια στιγμή εξοργίζουν οι ισχυρισμοί του ότι προέβη στην αδιανόητη πράξη του για εκφοβισμό της συζύγου του.

 Όπως μετέδωσε το Mega, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον των Αρχών ότι, «δε θα έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να εκφοβίσω και να κάνω τη γυναίκα μου να αλλάξει γνώμη, μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στα θέματα της επιμέλειας των παιδιών και της επικοινωνίας που θα είχα μαζί τους».

 Ο 62χρονος, μάλιστα, φέρεται να πρόσθεσε ότι, «το ότι δεν ήθελα να βλάψω τα παιδιά μου αποδεικνύεται από το ότι επέλεξα να πάω έξω από το σπίτι της ώστε να μπορεί να το δει αλλά και το γεγονός ότι είχα φροντίσει να μπαίνει καθαρός αέρας στο αυτοκίνητο από ένα παράθυρο που είχα αφήσει λίγο ανοιχτό».

Κρατούσε στα χέρια του αναπτήρες 

Οι Αρχές, ωστόσο, φαίνεται ότι αμφισβητούν τους ισχυρισμούς τους. Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν βγει στη δημοσιότητα, στο όχημα που ο άντρας κλείστηκε με τα παιδιά του φαίνεται ότι υπήρχε ένα σωληνάκι ακριβώς στη θέση του οδηγού, προκειμένου ο ίδιος μόνο να μη λιποθυμήσει. Ο άντρας, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που απεγκλώβισαν τον ίδιο και τα παιδιά του, κρατούσε στα χέρια του αναπτήρες.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι, στόχος του κατηγορούμενου ήταν να ανατινάξει το όχημα τη στιγμή που σύζυγός του θα πλησίαζε. Ο μόνος λόγος που αυτό δεν συνέβη, φαίνεται ότι ήταν το γεγονός ότι και ο ίδιος έχασε τις αισθήσεις του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό