22.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Εξοπλίσου με τα απαραίτητα για ένα καυτό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SPORT24.GR
19.06.2024 | 15:28

24MEDIA

Ένα καλοκαίρι γεμάτο με αθλητική δράση ξεκινάει κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς με τα απαραίτητα, γιατί…. No Lay’s, No Game!

Το τρόπαιο του Champions League κατέληξε για 15η φορά στα χέρια της Βασίλισσας. Μέχρι όμως, να φτάσουμε στο Σάββατο 1 Ιουνίου για να δούμε την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να σηκώνει στο Γουέμπλεϊ την Κούπα, χρειάστηκε η Ρεάλ να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Σίτι σ’ ένα συγκλονιστικό ματς, που κρίθηκε στη ρωσική ρουλέτα, και να κάνει μία συγκλονιστική ανατροπή στα ημιτελικά κόντρα στην Μπάγερν, παίρνοντας έτσι, το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Όλα αυτά βέβαια, εμείς τα είδαμε παρέα με τα Lay’s, δημοσιογράφους και αναγνώστες του SPORT24 στο Σπίτι της 24MEDIA. Πάνω από 30 τυχεροί ήρθαν για να απολαύσουν το μεγάλο αυτό ποδοσφαιρικό γεγονός και μάλιστα δοκίμασαν τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις σε ένα αξέχαστο παιχνίδι powered by Lay’s.

Το συμπέρασμα είναι ένα όμως. Καλή λοιπόν, η ωραία παρέα, σούπερ να βλέπεις ματς με ανατροπές και γκολ, όμως από ό,τι καταλάβατε ματς χωρίς Lay’s δεν βλέπει κανείς.

Και μπορεί να κάναμε ένα μικρό διάλειμμα από τη δράση, όμως το καλοκαίρι ξεκίνησε και θα είναι γεμάτο με σπουδαία ποδοσφαιρικά παιχνίδια, τα οποία δεν γίνεται παρά να απολαύσουμε όπως τους αξίζει με Lay’s. Γιατί… No Lay’s, No Game

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να εξοπλιστείς με τα απαραίτητα είναι μία βόλτα από το super market ή το περίπτερο για να γεμίσεις με τις… γνωστές προμήθειες.

Τα Lay’s φυσικά. Και γιατί τα Lay’s; Γιατί είναι ακαταμάχητα, γιατί χωρίς Lay’s ματς δεν ξεκινάει. Ή μάλλον ξεκινάει, αλλά είναι άνοστο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό